Voisiko Berry olla perfect match mainostoimisto-kumppaniksi?

Berryjen kanssa viihtyy jo moni. Voisiko organisaatiosi olla meille uusi onnellinen asiakas palveltavaksi?

Palvelemme tyypillisesti keskisuurten yritysten ja organisaatioiden viestinnän ja markkinoinnin tekijöitä, joilla on brändin kehityksen ja kampanjasuunnittelun sekä julkaisutuotannon tarpeita. Tarjoamme ison mainostoimiston palvelut freelancerin ketteryydellä. Yhteistyön rinnalla kulkee aina strateginen ja brändillinen ohjaus.

Oletko sitoutumiskammoinen? Ei haittaa!

Meidän porukka on todella sitoutunut palvelemaan asiakkaan tavoitteita mutta sinä voit päättää millaisen yhteistyön haluat. Jos tarpeenne ovat satunnaisia, suosittelen Free love -sopimusmallia. Jos tekemistä riittää joka viikolle ja haluatte budjetoida kustannukset etukäteen, True love -mainostoimistokumppanuus antaa merkittävän edun hinnoitteluun.

Ydinlupauksemme on olla hyödyllisiä siellä missä tarvitaan

”Tärkeintä että aineisto tulee ajoissa ja on virheetön”, voi olla jossain hetkessä hyödyllisintä sinulle? Mutta joskus viestintä on kompleksisempaa, eikä organisaatio aina itsekään tiedä mitä se tarvitsee ja mikä olisi hyödyllistä juuri siinä hetkessä. Silloin me autamme jäsentämään nykytilan ja siihen liittyvät haasteet, tulevaisuuden tavoitteet, kohderyhmät ja priorisoimaan kanavat missä paras vaikutus voitaisiin saavuttaa. Yhteistyön alussa kysymme: Milloin olemme onnistuneet, miksi sillä on väliä ja kuinka arvokasta tavoitteiden saavuttaminen on. Tätä kutsumme hyötykeskusteluksi. 

Lupaamme, että yhteistyö ja projektit palvelevat yhdessä määriteltyä hyötyä, pidämme katseen pallossa ja fokuksen kirkkaana.

Miksi Berry mainostoimistoksi? 

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että me toimitamme aina sen mitä lupaamme ja siinä ajassa mitä on sovittu. Erityisesti meitä on kiitelty toimitusvarmuudesta, luovuudesta ja sitoutuneisuudesta. 

Asiakkaat ovat valinneet meidät jo 3 vuotta peräkkäin Vuoden toimistoksi (2021, 2022, 2023). Omassa asiakastyytyväisyyskyselyssämme suosittelukerroin NPS on 88% ja asiakastyytyväisyyysindeksi CSI on 9,00. 

Mikä tärkeintä, kanssamme on helppo asioida. Suoraviivainen toimintamalli nimetyn AD:n kanssa karsii ylimääräiset kustannukset ja hinnastomme poistaa riskintuntua tilausten kustannuksista.

Haluatko jutella?

Lyhyt, 20 minuutin speed date on matalan kynnyksen tapaaminen, jonka aikana selviää miten me voisimme helpottaa arkeanne markkinoinnissa ja viestinnässä. Jos haluat sparrata kanssani teidän viestinnän nykytilanteesta ja niiden haasteista sekä ratkaisuista, voit varata ajan tästä linkistä.

Tai ota yhteyttä: hello@berrycreative.fi


Ulla rakastaa ihmisiä, on kiinnostunut tarinoista ja innostuu kohtaamisista. Ulla syttyy monimutkaisten haasteiden ratkomisesta ja hänellä on positiivista draivia saavuttaa päämäärä ja enemmänkin.

Ulla Parviainen
Asiakkuusjohtaja

ulla@berrycreative.fi
+358 50 5566 631


Sinua voisi kiinnostaa myös

Lähetä viesti

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.